Автоключар

0879 222 366

Когато и да имате нужда от опитен автоключар ние сме насреща. Можете да ни търсите по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата, работим дори на официалните празници и почивни дни. Вече не се притеснявайте, ако си загубите ключовете от колата на Коледа или се счупи ключа в ключалката на Нова Година, защото ние ще се погрижим да не седите дълго в тази неприятна ситуация. Всеки наш автоключар е оборудван с необходимите инструменти за аварийно отключване на автомобил и до 30 минути след регистрирано Ваше обаждане на

ключар софия

0879 222 366

ще е пристигнал при Вас и ще се е заел с решаването на проблема.

Има много причини, поради които вратата на автомобила не иска да се отваря. Най-често срещаните са: счупен ключ в ключалката или загубен ключ и липса на резервен. И в двата случая всеки опитен автоключар ще се справи изключително бързо и професионално, без да надраска лакираната повърхност на вратата. Друг случай, изискващ  спешна намеса на автоключар е, когато ключът се превърта в бравата и вратата отново не може да се отключи. Нашите служители ще решат и този проблем, без да Ви забавят повече от необходимото време нужно за извършване на процедурата.

Всеки ще се съгласи, че една от най-неприятните ситуации, в която може да попадне един шофьор, е да се счупи ключът в ключалката на запалването. Това е изключително деликатен проблем, изискващ много добри умения и професионална автоключарска подготовка, за да се отстрани счупения ключ, без да се навреди на запалващия механизъм на автомобила. В никакъв случай не се доверявайте на автоключари, за които не сте сигурни, доколко притежават нужните знания и умение за извършването на тази операция. Всеки наш автоключар има натрупан стабилен опит в премахването на счупени ключове от ключалката на автомобили и Ви гарантираме отлични резултати и запазване на добре функциониращия механизъм на ключалката.